Felhasználási feltételek

A Chipsmall a www.chipsmall.hu weboldalt működteti, hogy online hozzáférést biztosítson a Chipsmallnál elérhető termékekről (a \"termék\") szóló információkhoz, és megkönnyítse a Termékek vásárlását (a \"Szolgáltatás\"). Ezeket a felhasználási feltételeket, valamint a megrendelési feltételeket, ez a \"megállapodás\". A Chipsmall használatával Ön elfogadja az itt meghatározott alábbi feltételeket (\"Felhasználási feltételek\"). Termékek megrendelésével elfogadja a felhasználási feltételeket, valamint az alábbiakban meghatározott megrendelési feltételeket. A Chipsmall fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa ezt a megállapodást. Az ilyen módosításokat követően a Webhely használata Ön beleegyezését jelenti a módosított Szerződés betartásáért és kötelező érvényűvé tételéről. A megállapodás utolsó felülvizsgálatának dátumát az alábbiakban határozzuk meg.

1. Szellemi tulajdon.
A Szolgáltatást, a Webhelyet és minden információt és / vagy tartalmat, amelyet Ön a Weboldalon lát, hall vagy más módon tapasztal (a továbbiakban: Tartalom), Kína és a nemzetközi szerzői jogi, védjegy- és egyéb törvények védik, és a Chipsmall-hoz vagy annak szülőihez tartoznak. , partnerek, leányvállalatok, közreműködők vagy harmadik felek. A Chipsmall személyes, nem átruházható, nem kizárólagos licencet ad Önnek a Webhely, a Szolgáltatás és a Tartalom használatára a kiválasztott Tartalom egyes részeinek kinyomtatásához, letöltéséhez és tárolásához, feltéve, hogy Ön: (1) csak a a Tartalom saját belső üzleti céljaira vagy személyes, nem kereskedelmi célú felhasználására; (2) ne másolja vagy tegye közzé a Tartalmat semmilyen hálózati számítógépen, és ne továbbítsa, terjessze vagy sugározza a Tartalmat semmilyen médiumban; (3) semmilyen módon ne módosítsa vagy módosítsa a Tartalmat, és ne törölje vagy változtassa meg a szerzői jogi vagy védjegyekkel kapcsolatos megjegyzéseket. A licenc eredményeként semmilyen letöltött tartalomhoz vagy anyaghoz nem fűződik jog, cím vagy érdek. A Chipsmall fenntartja a teljes címet és a szellemi tulajdonjogokat minden, a Webhelyről letöltött Tartalomra vonatkozóan, a jelen korlátozott licenc hatálya alá tartozik a Tartalom személyes felhasználása érdekében az itt meghatározottak szerint. A védjegy tulajdonosának írásbeli beleegyezése nélkül nem használhatja a Webhelyen megjelenő jelek és logók egyikét sem, kivéve, ha azt az alkalmazandó törvény megengedi. A webhely kezdőlapját vagy bármely más oldalát semmilyen más webhelyen vagy weboldalon nem tükrözheti, nem kaparhatja vagy keretezheti. Nem kapcsolhat \"mély linkeket\" a Webhelyhez, azaz nem hozhat létre linkeket erre a webhelyre, amelyek írásbeli engedély nélkül megkerülik a kezdőlapot vagy a Webhely más részeit.

2. Jótállás kizárása.
A Chipsmall semmilyen termékre, illetve a webhelyre, a szolgáltatásra vagy a tartalomra vonatkozóan nem ad kifejezett, hallgatólagos garanciát vagy kijelentést. A Chipsmall kifejezetten kizár mindenfajta, kifejezett, hallgatólagos, törvényi vagy egyéb garanciát, ideértve, de nem kizárólagosan, az implicit garanciákat az eladhatóságra, egy adott célra való alkalmasságra, a címre és a termékek, az oldal, a szolgáltatás vonatkozásában semmilyen jogsértésre. , és a tartalom. A Chipsmall nem garantálja, hogy a webhely vagy a szolgáltatás által végzett funkciók megszakításmentesek, időszerűek, biztonságosak vagy hibamentesek lesznek, illetve hogy a webhely vagy a szolgáltatás hibáit kijavítják. A Chipsmall nem garantálja a tartalom pontosságát vagy teljességét, illetve azt, hogy a tartalom hibáit kijavítják. A webhelyet, a szolgáltatást és a tartalmat \"ahogy van\" és \"a rendelkezésre álló\" alapon nyújtják. A Chipsmall-nál a látogatók IP-címeit rendszeresen felülvizsgálják és elemzik a webhely figyelemmel kísérése és hatékony fejlesztése céljából, és nem lesz megosztva a Chipsmallon kívül. A weboldal látogatása során kapcsolatfelvételi adatokat kérhetünk Öntől (e-mail cím, telefonszám, faxszám és a szállításhoz / számlázáshoz szükséges cím). Ezeket az információkat önkéntes alapon gyűjtik - és csak az Ön jóváhagyásával.

3. A felelősség korlátozása.
A Chipsmall semmilyen esetben sem felel a vevővel vagy bármely harmadik féllel szemben a közvetett, véletlenszerű, különleges, következményes, büntető vagy példamutató károkért (beleértve korlátozás nélkül az elmaradt nyereséget, az elvesztett megtakarításokat vagy az üzleti lehetőségek elvesztését), amelyek abból erednek vagy kapcsolódnak (I) Bármely termék vagy szolgáltatás, amelyet a Chipsmall nyújt vagy biztosít, vagy annak használatának képtelensége; (II) A webhely, a szolgáltatás vagy a tartalom használata vagy képtelensége használni; (III) Bármely tranzakció, amelyet a webhelyen keresztül hajtanak végre, vagy amelyet a webhely elősegít; (IV) Bármely követelés, amely a webhely, a szolgáltatás és / vagy a tartalom hibáinak, mulasztásainak vagy egyéb pontatlanságainak tulajdonítható; (V) Engedélytelen hozzáférés az adatátvitelhez vagy az adatokhoz vagy azok megadása; (VI) Bármely harmadik fél nyilatkozata vagy magatartása a webhelyen vagy a szolgáltatásban; (VII) Bármely más kérdés, amely a termékekkel, az oldallal, a szolgáltatással vagy a tartalommal kapcsolatos, még akkor is, ha a Chipsmallnak értesítést kaptak az ilyen károk lehetőségéről.

A Chipsmall kizárólagos kötelezettsége és felelőssége a termékhibákért a Chipsmall választása szerint az ilyen hibás termék cseréje, vagy a vevő által befizetett összeg visszatérítése az ügyfél számára, ezért a Chipsmall felelőssége semmilyen esetben sem haladhatja meg a vevő vételárát. A fenti jogorvoslatot a vevő írásbeli értesítéséhez és a hibás termék visszaszolgáltatásához kell kötni a vásárlástól számított hatvan (30) napon belül. A fenti jogorvoslat nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket visszaélésnek vetettek alá (beleértve korlátozás nélkül a statikus kisülést is), elhanyagolásnak, balesetnek vagy módosításnak, vagy azokra a termékekre, amelyeket az összeszerelés során forrasztottak vagy megváltoztattak, vagy amelyek egyéb módon nem tesztelhetők. Ha elégedetlen vagy a weboldallal, a szolgáltatással, a tartalommal vagy a felhasználási feltételekkel, akkor az egyetlen és kizárólagos jogorvoslatod a webhely használatának megszüntetése. A webhely használatával tudomásul veszi, hogy a webhely használata kizárólag az Ön felelősségére tartozik. A megrendelés

feltételei A

Webhelyen vagy a nyomtatott katalóguson keresztül leadott összes megrendelésre a jelen Megállapodás feltételei vonatkoznak, ideértve az alábbi Rendelési feltételeket is. A jelen Megállapodás módosítása, módosítása, törlése vagy módosítása a Chipsmall meghatalmazott képviselőjének írásbeli engedélye nélkül nem megengedett. A vevő által bármely további dokumentációban benyújtott állítólagos változtatást ezennel kifejezetten elutasítjuk. A jelen feltételektől eltérő formanyomtatványokra leadott megrendelések elfogadhatók, de kizárólag azon az alapon, hogy a jelen Szerződés feltételei az irányadóak.

1. Rendelés érvényesítése és elfogadása.
Megrendeléskor a megrendelés feldolgozása előtt ellenőrizhetjük fizetési módját, szállítási címét és / vagy adómentes azonosító számát, ha van ilyen. A Weboldalon keresztül leadott megrendelés ajánlat a Termékeink megvásárlására. A Chipsmall elfogadhatja megrendelését a fizetés feldolgozásával és a Termék szállításával, vagy bármilyen okból elutasíthatja a megrendelés vagy annak bármely részének elfogadását. A Chipsmall csak a termék kiszállításáig tekinthető semmilyen megrendelésnek. Ha elutasítjuk a megrendelés elfogadását, megpróbáljuk értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail cím vagy egyéb elérhetőség segítségével.

2. Elektronikus kommunikáció.
Amikor megrendel a Webhelyen keresztül, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, amelyet felhasználhatunk arra, hogy kommunikáljunk Önnel a megrendelés állapotával kapcsolatban, tanácsot adjunk Önnek az utólag megrendelt termékek szállításával kapcsolatban, és minden egyéb értesítést megadjon Önnek. , a megrendeléssel kapcsolatos közzétételek vagy egyéb kommunikáció.

3. Árképzés.
A Chipsmall weboldal árajánlatait és a kapcsolódó szolgáltatásokat csak amerikai dollárban és a valuta elszámolásában számolják, ha az amerikai valuta nem tartozik a nemzeti vagy regionális ügyfelek használatának körébe, kérjük, a megfelelő átváltáshoz saját országuk szerinti árfolyamot, vagy régiók. Minden ár amerikai dollárban van megadva.

4. Termékinformációk.
A Chipsmall weboldal terméktípusát, termékleírását és paramétereit, a vonatkozó képeket, videókat és egyéb információkat az Internet és az érintett beszállítók biztosítják. A Chipsmall webhelye nem vállal felelősséget az információk pontosságáért, integritásáért, jogszerűségéért vagy hitelességéért. Ezenkívül a Chipsmall webhely vagy az információszolgáltató vállalkozások bármilyen jellegű felhasználása és kockázataik ezen a weboldalon nem vállalnak felelősséget.

5. Fizetés.
A Chipsmall számos kényelmes, amerikai dolláros fizetési módot kínál, beleértve a PAYPAL-ot, a hitelkártyát, a Master Card-ot, a VISA-t, az American Express-et, a Western Union-ot, az átutalást. A fizetést abban a pénznemben kell teljesíteni, amelyben a megrendelést leadták. Ha más fizetési feltétele van, kérjük, lépjen kapcsolatba a Chipsmall ügyfélszolgálatával a [email protected] címen.

6. Szállítási díjak.
Szállítási vagy fuvardíjakat, biztosítási és rendeltetési vámokat az ügyfelek fizetnek.

7. Banki díj.
Banki átutalás esetén 35,00 USD banki díjat számolunk fel, PAYPAL és hitelkártya esetén a teljes összeg 5% -os szolgáltatási díjat számolunk fel, a Western Union esetében nincs banki díj.

8. Kezelési díj.
Nincs minimális rendelési vagy kezelési díj.

9. A teherfuvarral kapcsolatos károk és a visszatérési politika.
Ha szállítás közben megsérült árut kap, fontos, hogy a szállítódobozt, a csomagolóanyagot és az alkatrészeket sértetlen maradjon. A követelés kezdeményezéséhez haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a Chipsmall ügyfélszolgálatával. Minden visszaküldést a számla keltétől számított 30 napon belül kell megtenni, és csatolni kell az eredeti számlaszámot, a garanciakártya igazolását, az alkatrész képét és egy rövid magyarázatot vagy a visszajelzés okának vizsgálati jegyzőkönyvét. A visszaküldést 30 nap után nem fogadjuk el. A visszaküldött áruknak eredeti csomagolásban és újraértékesíthető állapotban kell lenniük. Az árajánlat vagy az eladáskor az ügyfél hibája miatt visszaküldött alkatrészeket nem fogadjuk el.

10. Vámprobléma.
A Chipsmall árajánlatok FOB áron vannak, nem vagyunk felelősek a rendeltetési ország vámkezeléséért. Ha az ügyfél alkatrészeit az ügyfél helyi vámhatósága visszatartotta vagy lefoglalta, a Chipsmall néhány dokumentumot átadhat az ügyfeleknek, de a Chipsmall nem felelős a vámkezelésért, a Chipsmall nem fizet vámot díj, az ügyfél kötelessége az alkatrészek megtisztítása az ügyfél helyi vámjaitól. A chipmall nem szállít újra, ha az alkatrészeket az ügyfél helyi vámhatóságában vették őrizetbe vagy foglalták le, a kifizetést nem térítik vissza.

11. Feladatok és felelősségek.
A Chipsmall egy professzionális B2B és B2C kereskedési platform, és csak az áruk külső állapotát tudjuk ellenőrizni, a belső funkciókat azonban nem. A 30 napon belüli visszaküldést elfogadjuk, azonban az ügyfeleknek nincs joguk a Chipsmall nem büntetőeljárásokkal szembeni felelősségre vonására, továbbá nincs joguk további kártérítést kérni. A Chipsmall egy szolgáltatási platform, nem vagyunk gyártók, csupán a szolgáltatást nyújtjuk, és segítjük az ügyfeleket a szükséges termékek megvásárlásában. A Chipsmall fenntartja a végső magyarázatok jogát.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.