Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

A promóciós ár az alábbiak szerint
Mennyiség / árképzés
1. darab
US $10.00
2. darab
US $5.00
3. darab
US $5.00
4st
US $5.00
···
···
Röntgen kép kézbesítése
2 órán belül az alkatrészek kézhezvétele után.
Fizetés
PayPal a kép kézbesítése előtt

*A bontási ár ugyanabban a részben található, de lehet különböző kötegelt kódok.

** Árunk nem tartalmazza a szállítási költségeket.

Hozzáadott értéket képviselő szolgáltatás

A röntgenkép-adatbázisunk több mint 150k + képdarabot tartalmaz a megbízható forrásból származó alkatrészekhez.Elemzés a megfelelés vagy a nem teljesítésről

Biztosítható, ha véletlenül megvan az adatbázisunkban.ADDTITALIAL 5 USD/darab vonatkozik erre a szolgáltatásra.

Röntgen képminták
További részletekért vegye fel a kapcsolatot az értékesítéssel.
Mi az a röntgenfelügyelet

A röntgenfelügyelet a röntgen képalkotó technológia használata a tesztobjektum belső szerkezetének megszerzéséhez, majd a tesztobjektum belső információinak megfigyeléséhez a tesztobjektum megszakítása nélkül.

Elsősorban az alkatrészek hitelességének megítélésére és kudarc elemzésére használják.Ez egy nemzetközileg elismert módszer a chip hitelességének megítélésére, valamint a hibaelemzésre és az észlelésre.

A röntgen szerepe

A röntgenfelvétel-detektálási technológiának előnyei vannak a gyors sebesség, a romboló és olcsó chip-hitelesség észlelésében.

Chip meghibásodási észlelése:

A röntgenképek révén vizuálisan figyelje meg a chip belső hibáit, hámozását, robbantását, ürességeit stb.

Chip hitelesség megítélése:

A hitelesség megítélhető a keret, a gabona, az ólomhuzal és az egyéb elemek összehasonlításával a tesztdarab röntgen-diagramjában a standard chipmel;

Röntgen-adatbázis

A chip hitelességi megítélési tesztben összehasonlítani kell a tesztdarab röntgenképét az eredeti standard chip röntgenképével, hogy meghatározzuk a hitelességet.A Chipsmall röntgen chip képi adatbázis segítségével megtakarítja az időköltséget és a vállalkozások számára a minták összehasonlító képeinek megvásárlásához, és megvalósítja a költségcsökkentést és a hatékonyságnövekedést.

Chipsmall Röntgen chip képi adatbázis, az összes mintát az eredeti ügynöktől vásárolják meg, nagy megbízhatóság, széles lefedettség, egyszerű lekérdezés, Welcome to Weat!

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.