Who We Are

Chipsmall Limited
A Shenzhen elektronikus kereskedelmi kamara igazgatói egysége
1000 négyzetméter

A Chipsmall Limited egy professzionális csapatból áll, amelynek átlagosan több mint 10 éves tapasztalata van az elektronikus alkatrészek forgalmazásában. Hongkongi székhelyű, már szilárd és kölcsönös előnyökkel járó üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki Európából, Amerikából és Dél-Ázsiából származó ügyfelekkel, amelyek elavult és nehezen megtalálható alkatrészeket szállítanak speciális igényeik kielégítésére.

A „Minőségi alkatrészek, az ügyfelek elsőbbsége, a becsületes működés és a figyelmes kiszolgálás” elvvel üzleti tevékenységünk elsősorban az elektronikus alkatrészek forgalmazására összpontosít. Az általunk forgalmazott vonalkártyák közé tartozik a Microchip, az ALPS, a ROHM, a Xilinx, a Pulse, az ON, az Everlight és a Freescale. A fő termékek az IC-t, modulokat, potenciométereket, IC-aljzatot, relét, csatlakozókat tartalmazzák. Alkatrészeink olyan alkalmazásokat fednek le, mint a kereskedelmi, ipari és autóipari területek.

Örülünk, hogy üzleti kapcsolatot létesíthetünk Önnel, és reméljük, hogy a legjobb szolgáltatást és megoldást kínáljuk Önnek. Hozzunk létre egy jobb világot iparunk számára!

Fejlesztési előzmények
"A gyors technológiai fejlődés korszakát tapasztaljuk, és kiváltságunk vagyunk arra, hogy egyikükként tanúként veszünk részt."
2004
Létesítmény

A társaságot okosan Shenzhenben hozták létre

2014
Felhalmozódás

A müncheni elektronikai vásáron az értékesítési csapat a nemzetközi elektronikai piac megragadására

2019
Áttörés

Megszerezte a nemzeti csúcstechnológiájú vállalati minősítést

2020
Fejlesztés

Átadta az IS09001 minőségi rendszer tanúsítását

2021
Ugrás

A cég forgalma elérte a 200 millió jüanot

2022
Alkotás

Megalakult a hongkongi iroda.

2023
Innováció

Sikeresen teljesítette az ESD tanúsítványt és a AS9120B tanúsítványt.

Tanúsítvány

ESD

Chipsmall A minőségi ellenőrző központ megfelel az elektrosztatikus kisülési követelményeknek az elektromos és elektronikus termékekre, az ANSI/ESD S20.20 szabványnak megfelelően.

AS9120B

Chipsmall Javítja a termékek, például a repülőgép -anyagok és alkatrészek biztonságát és megbízhatóságát, hogy megfeleljen a repülőgépipar ügyfeleinek igényeinek.

ISO14001

Megkaptuk a környezetvédelmi menedzsment rendszer tanúsítását, és elkötelezettek vagyunk a zöld vállalkozás létrehozása mellett.

ISO9001

Az ISO9001 minőségirányítási rendszert követjük, hogy az ügyfelek megbízható elektronikus alkatrészeket biztosítsanak.

D&B

A Dun & Bradstreet tanúsítottuk, hogy jó képet hozzon létre a hálózati üzleti környezetben, és javítsa a potenciális ügyfelek kedvezőségét és bizalmát.

Erősségeink
Nagyszerű jó hírnév a minőségben

Csak eredeti és hiteles elektronikus alkatrészeket biztosítson, állítsa le az összes felújított, hamis és hibás alkatrészt, és sok ügyféltől jó hírnevet nyert.

Szigorú minőség -ellenőrzési folyamat

Felállítottunk egy QC tesztlaboratóriumot, és mindig ragaszkodunk ahhoz, hogy elsősorban az alkatrészek minőségét, a 0,22%-nál kevesebb ügyfelek visszatérési rátáját, ami jóval alacsonyabb, mint az ipari átlag.

Tökéletes ellátási lánccsatorna

Széles körű globális beszerzési csatornáinkkal és készlettartalékainkkal bízunk benne, hogy költséghatékonyan és a legrövidebb időn belül globálisan forrásból származó, kiváló minőségű elektronikus alkatrészeket biztosítunk ügyfeleink számára.

Teljes mértékben végrehajtani az ISO szabványokat

Az "Idea-STD-1010B" -nek tekintjük a minőség-ellenőrzési szabványt, és szigorúan működünk az AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 és más nemzetközi szabványos rendszerek szerint.

Vállalati kultúra
Emberközpontú

Biztosítson a munkavállalók számára egy jó tanulási és kommunikációs platformot, valamint egy tisztességes és átlátható promóciós csatornát, hogy segítsen nekik növekedni.

Kiválóságot folytat

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek olyan kiváló termékeket biztosítsanak, amelyek megfelelnek az igényeiknek és meghaladják az elvárásaikat.Kiválóság, ez a mi szabványunk.

Eredményorientált

Annak érdekében, hogy mindenki, beleértve az ügyfeleket, az alkalmazottakat és akár az üzleti partnereket is biztosítsa, lehetőséget biztosítva álmaik létrehozására és megvalósítására.

Ügyfél-első

Kielégítse az ügyfelek igényeit, biztosítsa az ügyfeleknek a leg szükséges termékeket és kielégítő szolgáltatásokat, és erőfeszítéseink 200% -át költse el, hogy törekedjünk a 100% -os ügyfél -elégedettségre.

Vállalati tevékenység
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service
In January, 2024, Chipsmall relocated to a brand new office nearly 1200 square meters. With new office facilities, we are able to provide better servicenew office

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.