Számla és kimutatás

Számlával kapcsolatos információk:

Kedves felhasználók, a Chipsmall-tól történő vásárlás után megkapja hivatalos kereskedelmi számlánkat, kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi utasításokat.
 

1, A kiállított számla utasításai

A számlát a Chipsmall állítja ki. A számla összege a ténylegesen befizetett összeg függvénye. A Chipsmall kétféle számlát nyújt, az áfa-számlát (nem levonható) és az áfa-speciális számlát (levonható). A működési hatékonyság javítása és a visszatérési hatás elkerülése érdekében a számla 5 munkanapon belül kiállítják, miután a felhasználók árukat kaptak Kérjük, adja meg a helyes címet, a kapcsolattartót és a telefonszámot a számlák pontos kézbesítésének biztosítása érdekében. Ha nem tölti ki ezeket az információkat, a Chipsmall a kiszállított áruk címére küldi a számlát, hogy időben kapcsolatba léphessünk Önnel.
 

2, ÁFA számla

A Chipsmall általában HÉA-számlát állít ki azoknak a felhasználóknak, akik általános adózók. Kérjük, írja be a vállalat megfelelő nevét és az adózási információkat a számlába.
 

3, áfa külön számla

Ha \"ÁFA külön számlát\" kell kiállítania, kérjük, lépjen kapcsolatba könyvelésünkkel, különben a Chipsmall rendszere HÉA-számlát állít ki. Kérjük, töltse ki és gondosan ellenőrizze a számla összes adatait, a Chipsmall nem vállal felelősséget, ha bármilyen hiba lép fel. expressz útján küldte el, miután megerősítette a szállítást. Kérjük, adja meg a vállalat nevét, címét, telefonszámát, adószámát, banknevét és számlaszámát, számlaátvételi címét, hogy a felhasználók normálisan használhassák az áfakülső számlát, de az összes kitöltött információnak a ugyanaz, mint az adófizető.
A cégnévnek az ipari és kereskedelmi regisztráció nevének kell lennie. A cégcímnek és a számla telefonszámának meg kell egyeznie a vállalat adataival.
Az adószám az 《adó-nyilvántartási igazoláson szereplő szám, általában 15 szám, kérjük, gondosan ellenőrizze és adja meg. A bank nevét és számlaszámát mindkettőjükhöz meg kell adni.
 

4, Bejelentések

Ha a felhasználók hibás információkat írnak az áfa-külön számlához, akkor a Chipsmall automatikusan és visszaküldés nélkül állítja ki az áfás számlát. A Chipsmall nem fogadja el az áfa-speciális számla újbóli kiállítására vonatkozó kérelmet, ha már a felhasználó adatai alapján állítottunk ki számlát.
 

5, barátságos emlékeztető

Ha kétségei vannak a kiállított számlával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a Chipsmall pénzügyi osztályával. Ha az áru beszerzése után 30 napon belül nem kap számlát, kérjük, forduljon a Chipsmall ügyfélszolgálatához. Másodszor nem állítunk ki számlát, ha 90 napon belül (a megrendelés dátuma óta) nem tud felvenni velünk a kapcsolatot. A számlán szereplő termék neve elektronikus alkatrészek lesz, a cikkszám valós megrendelésként lesz írva, nincs egyéb különleges kérés.
 

6, Számla visszaküldés

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ha megtudja, hogy a számlázási adatok helytelenek a megrendelésnél, a Chipsmall helyettesíti és elküldi a helyes adatokat. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ha módosítani szeretné a számla adatait, a pénzügyi osztályunk után elküldjük a módosított számlát a megadott címre megerősíti. Az ügyfélszolgálat jóváhagyása nélkül pénzügyi osztályunk nem fogadja el a számla újbóli kiállítására irányuló kérelmet telefonon, faxon vagy e-mailben.

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.