Szállítási feltételek

Támogatások és céltartalékok

Szállítási mód

A Chipsmall különböző szállítási módokat kínál: segíthetünk a csomagok kiszállításában szövetségi futárral, DHL, UPS, TNT, EMS vagy bármilyen más módon. Összes. Kiválaszthatja logisztikai szolgáltatását. Ha van egy konkrét szállítási közös vállalkozás, a társaság. Ugyanakkor a szállítási mód, amely megkapja az ügyfél kérését.
 

szállítási költség:

  • A szállítási költség a csomag méretétől, súlyától és rendeltetési helyétől függ. Hosszú távú üzleti kapcsolatunk van a Federal Courier és a DHL céggel. Mindent megteszünk azért, hogy a legolcsóbb futárárat kapjuk. A csomagolás biztonsága érdekében a nagy csomagok biztosításával biztosítjuk.
  • A 10 000 USD feletti elfogadott megrendeléseket világszerte ingyenesen szállítják a DHL / FedEx-en keresztül. Ha a teljes összeg kevesebb, mint 10 millió dollár, a DHL / Fax súlyától / méretétől függően 60–10 100 dollárba kerül. Növelje a viteldíjat.
  • A fuvarozók általában online számlákat biztosítanak a rakomány kezeléséhez, még fejlettebb funkciókkal is.
  • Betartjuk az összes exportpolitikát és szabályt. Bizonyos termékekre az ITAR korlátozások vonatkozhatnak, és az exportkorlátozások korábbi szállítási dátumot eredményezhetnek.

Szállítási idő és rendeltetési hely

Az árut az összes rakomány raktárunkba érkezésétől számított 1-2 napon belül szállítjuk.

  • Munkanapjaink hétfőtől péntekig tartanak, szombat, vasárnap és ünnepnapok nélkül.
  • A szállítási idők a szállítási módtól és a rendeltetési helytől függenek. A vámok, adók és egyéb díjak a címzett felelőssége. Mivel költségünk csak a csomag szállításának költségét tartalmazza, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a vámhivatallal a lehetséges költségek becsléséhez.
 

Ez a szállítás menetrendje a raktárunktól az úticélig. Kérjük, forduljon az Ön oldalához.

  Ázsia Észak Amerika Európa Közel-Kelet Dél Amerika Afrika
DHL 2-4 nap 3-4 nap 3-5 nap 3-6 nap 3-5 nap 4-6 nap
FedEx IP 2-4 nap 3-4 nap 4-5 nap 3-6 nap 4-6 nap 4-6 nap
 

A szállítási és szállítási időket munkanapokban számolják hétfőtől péntekig. Nagyobb ünnepek esetén, például karácsonykor kérjük, hagyjon külön szállítási időt. Ezekben a különleges esetekben emlékeztetünk a lehetséges késésekre. Azok az országok, amelyek politikája miatt nem szállíthatók ki: Afganisztán, Közép-afrikai Köztársaság, Elefántcsontpart, Kongói Demokratikus Köztársaság, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Eritreai Közösség, Libanoni Köztársaság, Libéria, Szomáliai Demokratikus Köztársaság, Szudáni Köztársaság. A szállítás részleteivel kapcsolatban forduljon a [email protected] webhelyhez.

Our terms of service is based on law of U.K.

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.