Adatvédelmi irányelvek

1. A webhely tartalmának használata

Chipsmall

A Webhely fenntartja a jogot, hogy a webhely tartalmát és a webhely tartalmát csak személyes használatra értelmezze. A szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi közleményekben szereplő tartalmat tiszteletben kell tartani, és meg kell őrizni annak másolatát. Ha a webhely tartalma nem a helyes nyilatkozat nem azt jelenti, hogy a webhelynek nincsenek jogai, nem azt jelenti, hogy a webhely nem igényel jogokat, és tiszteletben kell tartania a jóhiszeműség elvét és a tartalom jogos érdekeit a törvényes használat érdekében. Lehet, hogy semmilyen módon nem módosíthatja, másolhatja, nyilvánosan megjelenítheti, közzéteheti vagy terjesztheti az ilyen anyagokat, vagy bármilyen más módon felhasználhatja azokat bármilyen nyilvános vagy kereskedelmi célra. Ezeket az anyagokat tilos bármely más webhelyen vagy más nyomtatott médiában vagy hálózati számítógépes környezetben használni. Tartalom a webhelyen, és szerkesztés a szerzői jogi törvény által biztosított védelem, az illetéktelen használat szerzői jogokat, védjegyeket és egyéb törvényes jogokat jelenthet. Ha nem fogadja el vagy sérti meg ezeket a Feltételeket, akkor a webhely használatára vonatkozó felhatalmazása automatikusan megszűnik, és azonnal le kell semmisítenie a letöltött vagy kinyomtatott anyagokat.

 

2. Információterjesztési webhely

A tartalom elérhetősége ezen a webhelyen mindenféle garancia nélkül. Nem garantálja az abszolút pontosságot és teljességet. A termékek, technológiák, programok, ár és kiosztás helye előzetes értesítés nélkül változhat. Lehetséges, hogy a webhely tartalma lejárt, Chipsmall. Nincs kötelezettségvállalás a frissítésre. Előfordulhat, hogy az információk hivatalos kiadása a helyi szinten még mindig nem tudja megszerezni a terméket, a folyamatot vagy a szolgáltatást, akkor forduljon a Chipsmall üzleti kapcsolatokhoz és a forgalmazóhoz.

 

3. Felhasználói beadványok

Az adatvédelmi rendelkezéseken kívül, a rendelkezéseken kívül, Ön bármilyen anyagot elküld vagy elküld a webhelyre, vagy az elérhetőségi adatokat (a továbbiakban együtt: információ) nem bizalmasnak és nem védettnek tekintjük. Ennek a webhelynek a használata nem törvényeket, rendeleteket és közerkölcsöt sért, nem postai úton vagy postai úton, illetve jogellenes, fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, obszcén, pornográf vagy egyéb illegális anyagot nem küldhet. Ha az embereknek információi vannak és befolyásuk van, bizonyíték van a webhely figyelmeztetésére vagy kifogására nyugodtan törölje az üzenetet vagy a webböngésző korlátlan felfüggesztését, anélkül, hogy ehhez előzetes hozzájárulást kellene szereznie, nem kötelező az értesítést közzétenni, a helyzet súlyos, ezt a weboldalt leveheti a felhasználó.

 

4. A felhasználók tartalmat cserélnek

A Chipsmall figyeli vagy ellenőrzi a felhasználókat, hogy üzeneteket küldhessenek vagy küldhessenek el, vagy kizárólag egymással kommunikálhassanak információkat a felelősség bármely területén, beleértve, de nem kizárólag, csevegőszobákat, Chipsmall fórumokat vagy más felhasználói fórumokat, valamint bármilyen tartalomcserét. Az ilyen cserék tartalma ugyanis nem vállal felelősséget, függetlenül attól, hogy rágalmazáshoz, magánélethez, obszcénitáshoz vagy egyéb problémákhoz vezetnek-e. A törlés megállapításakor megtartott Chipsmall visszaélésszerű, rágalmazó, obszcén vagy egyéb módon kifogásolható tartalmi információhoz való jognak tekinthető. .

 

5.Hozzon létre egy szoftvert a használatához

Ha a szoftver használatából tölti le a szoftvert a szoftverlicencszerződés betartása érdekében, hogy a szoftver licencfeltételeit teljesítse. Ha elolvassa és elfogadja a szoftverlicencmegállapodást, mielőtt a rendelkezések megtörténne, a szoftver nem töltheti le vagy telepítheti.

 

6. Linkek harmadik felek webhelyeire

A harmadik felek webhelyeire mutató linkek csak kényelemként szolgálnak Önnek. Ha ezeket a hivatkozásokat használja, akkor elhagyja a webhelyet. Chipsmall nem vizsgálta felül harmadik fél webhelyeit, ezeket a webhelyeket és azok tartalmát felelősség nélkül nem ellenőrzik. Ha úgy dönt, hogy a harmadik fél webhelyeire mutató linkek eléréséhez, azok lehetséges következményeihez és a sajátod által viselt kockázatokhoz.

 

7. A felelősség korlátozása

A Chipsmall és beszállítói vagy az említett harmadik fél nem vállal felelősséget semmilyen kárért (ideértve, de nem kizárólagosan a kieső nyereséget, az adatok elvesztését vagy a károk okozta üzleti megszakadásokat), függetlenül attól, hogy az ilyen károk rendeltetésszerű használatból származnak-e, vagy nem tudják használni a Webhelyet, és a webhelyre mutató linkek bármely webhelyre, vagy az ezeken az oldalakon található bármilyen információ, amelyet függetlenül attól, hogy előzetesen rendelkezik-e szerződéssel, jogellenes károkozással vagy bármilyen más jogalapdal, és ez ilyen kár, tanácsokat jelenthet. Ha ezt a webhelyet a a berendezés karbantartásához, javításához vagy javításához szükséges információk vagy adatok, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy saját maguk viselik az ebből eredő összes költséget. Chipsmall A következő helyzetek esetén felelősség nélkül: az információ továbbítása a hálózati szolgáltató által (Chipsmall. És meghatalmazott személye), kivéve a kezdeményezettet; az információátvitelt, az útválasztást, a csatlakozást és a tárolást a szükséges automatikus technikai folyamat, az információs hálózati szolgáltató kiválasztása biztosítja ; az automatikus válaszadás egyéb követelményei mellett a hálózati szolgáltató nem választja ki ezeket az információszolgáltatókat és címzetteket; hálózati szolgáltatói rendszer vagy hálózati közvetítő, vagy az űrlap információmásolatának ideiglenes tárolása normál körülmények között nem az a személy, a tervezett címzett a lefoglalt időt nem haladta meg, mint a tervezett címzett, hogy hozzáférést biztosítson az információátvitelhez, útválasztáshoz vagy ésszerű időhöz való csatlakozás révén; az információtartalom rendszeren vagy hálózaton keresztül történő sértetlensége érintetlen.

 

8. Általános elvek

A Chipsmall bármikor módosíthatja ezeket a feltételeket. Látogasson el erre az oldalra, hogy megértse a jelenlegi feltételeket, mert ezek a feltételek szorosan kapcsolódnak Önhöz. A feltételek bizonyos rendelkezései egyes oldalakon kifejezetten megjelölt jogi közlemények vagy kifejezések helyébe léphetnek.

Visszacsatolás

Nagyra értékeljük elkötelezettségét a Chipsmall termékei és szolgáltatásai iránt. Az Ön véleménye számít nekünk! Kérjük, szánjon egy kis időt az alábbi űrlap kitöltésére. Értékes visszajelzései biztosítják, hogy következetesen azt a kivételes szolgáltatást nyújtsuk, amelyet megérdemel. Köszönjük, hogy részese vagy a kiválóság felé vezető utunknak.