Felhasználási feltételek

A Chipsmall a www.chipsmall.net weboldalt működteti, hogy online hozzáférést biztosítson a Chipsmallnál elérhető termékekről (a \"termék\") szóló információkhoz, és megkönnyítse a Termékek vásárlását (a \"Szolgáltatás\"). Ezeket a felhasználási feltételeket, valamint a megrendelési feltételeket, ez a \"megállapodás\". A Chipsmall használatával Ön elfogadja az itt meghatározott alábbi feltételeket (\"Felhasználási feltételek\"). Termékek megrendelésével elfogadja a felhasználási feltételeket, valamint az alábbiakban meghatározott megrendelési feltételeket. A Chipsmall fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa ezt a megállapodást. Az ilyen módosításokat követően a Webhely használata Ön beleegyezését jelenti a módosított Szerződés betartásáért és kötelező érvényűvé tételéről. A megállapodás utolsó felülvizsgálatának dátumát az alábbiakban határozzuk meg.

1. Szellemi tulajdon.
A Szolgáltatást, a Webhelyet és minden információt és / vagy tartalmat, amelyet Ön a Weboldalon lát, hall vagy más módon tapasztal (a továbbiakban: Tartalom), Kína és a nemzetközi szerzői jogi, védjegy- és egyéb törvények védik, és a Chipsmall-hoz vagy annak szülőihez tartoznak. , partnerek, leányvállalatok, közreműködők vagy harmadik felek. A Chipsmall személyes, nem átruházható, nem kizárólagos licencet ad Önnek a Webhely, a Szolgáltatás és a Tartalom használatára a kiválasztott Tartalom egyes részeinek kinyomtatásához, letöltéséhez és tárolásához, feltéve, hogy Ön: (1) csak a a Tartalom saját belső üzleti céljaira vagy személyes, nem kereskedelmi célú felhasználására; (2) ne másolja vagy tegye közzé a Tartalmat semmilyen hálózati számítógépen, és ne továbbítsa, terjessze vagy sugározza a Tartalmat semmilyen médiumban; (3) semmilyen módon ne módosítsa vagy módosítsa a Tartalmat, és ne törölje vagy változtassa meg a szerzői jogi vagy védjegyekkel kapcsolatos megjegyzéseket. A licenc eredményeként semmilyen letöltött tartalomhoz vagy anyaghoz nem fűződik jog, cím vagy érdek. A Chipsmall fenntartja a teljes címet és a szellemi tulajdonjogokat minden, a Webhelyről letöltött Tartalomra vonatkozóan, a jelen korlátozott licenc hatálya alá tartozik a Tartalom személyes felhasználása érdekében az itt meghatározottak szerint. A védjegy tulajdonosának írásbeli beleegyezése nélkül nem használhatja a Webhelyen megjelenő jelek és logók egyikét sem, kivéve, ha azt az alkalmazandó törvény megengedi. A webhely kezdőlapját vagy bármely más oldalát semmilyen más webhelyen vagy weboldalon nem tükrözheti, nem kaparhatja vagy keretezheti. Nem kapcsolhat \"mély linkeket\" a Webhelyhez, azaz nem hozhat létre linkeket erre a webhelyre, amelyek írásbeli engedély nélkül megkerülik a kezdőlapot vagy a Webhely más részeit.

2. Jótállás kizárása.
A Chipsmall semmilyen termékre, illetve a webhelyre, a szolgáltatásra vagy a tartalomra vonatkozóan nem ad kifejezett, hallgatólagos garanciát vagy kijelentést. A Chipsmall kifejezetten kizár mindenfajta, kifejezett, hallgatólagos, törvényi vagy egyéb garanciát, ideértve, de nem kizárólagosan, az implicit garanciákat az eladhatóságra, egy adott célra való alkalmasságra, a címre és a termékek, az oldal, a szolgáltatás vonatkozásában semmilyen jogsértésre. , és a tartalom. A Chipsmall nem garantálja, hogy a webhely vagy a szolgáltatás által végzett funkciók megszakításmentesek, időszerűek, biztonságosak vagy hibamentesek lesznek, illetve hogy a webhely vagy a szolgáltatás hibáit kijavítják. A Chipsmall nem garantálja a tartalom pontosságát vagy teljességét, illetve azt, hogy a tartalom hibáit kijavítják. A webhelyet, a szolgáltatást és a tartalmat \"ahogy van\" és \"a rendelkezésre álló\" alapon nyújtják. A Chipsmall-nál a látogatók IP-címeit rendszeresen felülvizsgálják és elemzik a webhely figyelemmel kísérése és hatékony fejlesztése céljából, és nem lesz megosztva a Chipsmallon kívül. A weboldal látogatása során kapcsolatfelvételi adatokat kérhetünk Öntől (e-mail cím, telefonszám, faxszám és a szállításhoz / számlázáshoz szükséges cím). Ezeket az információkat önkéntes alapon gyűjtik - és csak az Ön jóváhagyásával.

3. A felelősség korlátozása.
A Chipsmall semmilyen esetben sem felel a vevővel vagy bármely harmadik féllel szemben a közvetett, véletlenszerű, különleges, következményes, büntető vagy példamutató károkért (beleértve korlátozás nélkül az elmaradt nyereséget, az elvesztett megtakarításokat vagy az üzleti lehetőségek elvesztését), amelyek abból erednek vagy kapcsolódnak (I) Bármely termék vagy szolgáltatás, amelyet a Chipsmall nyújt vagy biztosít, vagy annak használatának képtelensége; (II) A webhely, a szolgáltatás vagy a tartalom használata vagy képtelensége használni; (III) Bármely tranzakció, amelyet a webhelyen keresztül hajtanak végre, vagy amelyet a webhely elősegít; (IV) Bármely követelés, amely a webhely, a szolgáltatás és / vagy a tartalom hibáinak, mulasztásainak vagy egyéb pontatlanságainak tulajdonítható; (V) Engedélytelen hozzáférés az adatátvitelhez vagy az adatokhoz vagy azok megadása; (VI) Bármely harmadik fél nyilatkozata vagy magatartása a webhelyen vagy a szolgáltatásban; (VII) Bármely más kérdés, amely a termékekkel, az oldallal, a szolgáltatással vagy a tartalommal kapcsolatos, még akkor is, ha a Chipsmallnak értesítést kaptak az ilyen károk lehetőségéről.

A Chipsmall kizárólagos kötelezettsége és felelőssége a termékhibákért a Chipsmall választása szerint az ilyen hibás termék cseréje, vagy a vevő által befizetett összeg visszatérítése az ügyfél számára, ezért a Chipsmall felelőssége semmilyen esetben sem haladhatja meg a vevő vételárát. A fenti jogorvoslatot a vevő írásbeli értesítéséhez és a hibás termék visszaszolgáltatásához kell kötni a vásárlástól számított hatvan (30) napon belül. A fenti jogorvoslat nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket visszaélésnek vetettek alá (beleértve korlátozás nélkül a statikus kisülést is), elhanyagolásnak, balesetnek vagy módosításnak, vagy azokra a termékekre, amelyeket az összeszerelés során forrasztottak vagy megváltoztattak, vagy amelyek egyéb módon nem tesztelhetők. Ha elégedetlen vagy a weboldallal, a szolgáltatással, a tartalommal vagy a felhasználási feltételekkel, akkor az egyetlen és kizárólagos jogorvoslatod a webhely használatának megszüntetése. A webhely használatával tudomásul veszi, hogy a webhely használata kizárólag az Ön felelősségére tartozik. A megrendelés

feltételei A

Webhelyen vagy a nyomtatott katalóguson keresztül leadott összes megrendelésre a jelen Megállapodás feltételei vonatkoznak, ideértve az alábbi Rendelési feltételeket is. A jelen Megállapodás módosítása, módosítása, törlése vagy módosítása a Chipsmall meghatalmazott képviselőjének írásbeli engedélye nélkül nem megengedett. A vevő által bármely további dokumentációban benyújtott állítólagos változtatást ezennel kifejezetten elutasítjuk. A jelen feltételektől eltérő formanyomtatványokra leadott megrendelések elfogadhatók, de kizárólag azon az alapon, hogy a jelen Szerződés feltételei az irányadóak.

1. Rendelés érvényesítése és elfogadása.
Megrendeléskor a megrendelés feldolgozása előtt ellenőrizhetjük fizetési módját, szállítási címét és / vagy adómentes azonosító számát, ha van ilyen. A Weboldalon keresztül leadott megrendelés ajánlat a Termékeink megvásárlására. A Chipsmall elfogadhatja megrendelését a fizetés feldolgozásával és a Termék szállításával, vagy bármilyen okból elutasíthatja a megrendelés vagy annak bármely részének elfogadását. A Chipsmall csak a termék kiszállításáig tekinthető semmilyen megrendelésnek. Ha elutasítjuk a megrendelés elfogadását, megpróbáljuk értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail cím vagy egyéb elérhetőség segítségével.

2. Elektronikus kommunikáció.
Amikor megrendel a Webhelyen keresztül, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, amelyet felhasználhatunk arra, hogy kommunikáljunk Önnel a megrendelés állapotával kapcsolatban, tanácsot adjunk Önnek az utólag megrendelt termékek szállításával kapcsolatban, és minden egyéb értesítést megadjon Önnek. , a megrendeléssel kapcsolatos közzétételek vagy egyéb kommunikáció.

3. Árképzés.
A Chipsmall weboldal árajánlatait és a kapcsolódó szolgáltatásokat csak amerikai dollárban és a valuta elszámolásában számolják, ha az amerikai valuta nem tartozik a nemzeti vagy regionális ügyfelek használatának körébe, kérjük, a megfelelő átváltáshoz saját országuk szerinti árfolyamot, vagy régiók. Minden ár amerikai dollárban van megadva.

4. Termékinformációk.
A Chipsmall weboldal terméktípusát, termékleírását és paramétereit, a vonatkozó képeket, videókat és egyéb információkat az Internet és az érintett beszállítók biztosítják. A Chipsmall webhelye nem vállal felelősséget az információk pontosságáért, integritásáért, jogszerűségéért vagy hitelességéért. Ezenkívül a Chipsmall webhely vagy az információszolgáltató vállalkozások bármilyen jellegű felhasználása és kockázataik ezen a weboldalon nem vállalnak felelősséget.

5. Fizetés.
A Chipsmall számos kényelmes, amerikai dolláros fizetési módot kínál, beleértve a PAYPAL-ot, a hitelkártyát, a Master Card-ot, a VISA-t, az American Express-et, a Western Union-ot, az átutalást. A fizetést abban a pénznemben kell teljesíteni, amelyben a megrendelést leadták. Ha más fizetési feltétele van, kérjük, lépjen kapcsolatba a Chipsmall ügyfélszolgálatával a [email protected] címen.

6. Szállítási díjak.
Szállítási vagy fuvardíjakat, biztosítási és rendeltetési vámokat az ügyfelek fizetnek.

7. Banki díj.
Banki átutalás esetén 35,00 USD banki díjat számolunk fel, PAYPAL és hitelkártya esetén a teljes összeg 5% -os szolgáltatási díjat számolunk fel, a Western Union esetében nincs banki díj.

8. Kezelési díj.
Nincs minimális rendelési vagy kezelési díj.

9. A teherfuvarral kapcsolatos károk és a visszatérési politika.
Ha szállítás közben megsérült árut kap, fontos, hogy a szállítódobozt, a csomagolóanyagot és az alkatrészeket sértetlen maradjon. A követelés kezdeményezéséhez haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a Chipsmall ügyfélszolgálatával. Minden visszaküldést a számla keltétől számított 30 napon belül kell megtenni, és csatolni kell az eredeti számlaszámot, a garanciakártya igazolását, az alkatrész képét és egy rövid magyarázatot vagy a visszajelzés okának vizsgálati jegyzőkönyvét. A visszaküldést 30 nap után nem fogadjuk el. A visszaküldött áruknak eredeti csomagolásban és újraértékesíthető állapotban kell lenniük. Az árajánlat vagy az eladáskor az ügyfél hibája miatt visszaküldött alkatrészeket nem fogadjuk el.

10. Vámprobléma.
A Chipsmall árajánlatok FOB áron vannak, nem vagyunk felelősek a rendeltetési ország vámkezeléséért. Ha az ügyfél alkatrészeit az ügyfél helyi vámhatósága visszatartotta vagy lefoglalta, a Chipsmall néhány dokumentumot átadhat az ügyfeleknek, de a Chipsmall nem felelős a vámkezelésért, a Chipsmall nem fizet vámot díj, az ügyfél kötelessége az alkatrészek megtisztítása az ügyfél helyi vámjaitól. A chipmall nem szállít újra, ha az alkatrészeket az ügyfél helyi vámhatóságában vették őrizetbe vagy foglalták le, a kifizetést nem térítik vissza.

11. Feladatok és felelősségek.
A Chipsmall egy professzionális B2B és B2C kereskedési platform, és csak az áruk külső állapotát tudjuk ellenőrizni, a belső funkciókat azonban nem. A 30 napon belüli visszaküldést elfogadjuk, azonban az ügyfeleknek nincs joguk a Chipsmall nem büntetőeljárásokkal szembeni felelősségre vonására, továbbá nincs joguk további kártérítést kérni. A Chipsmall egy szolgáltatási platform, nem vagyunk gyártók, csupán a szolgáltatást nyújtjuk, és segítjük az ügyfeleket a szükséges termékek megvásárlásában. A Chipsmall fenntartja a végső magyarázatok jogát.