Rólunk

A Chipsmall Limited egy professzionális csapatból áll, amelynek átlagosan több mint 10 éves tapasztalata van az elektronikus alkatrészek forgalmazásában. Hongkongi székhelyű, már szilárd és kölcsönös előnyökkel járó üzleti kapcsolatokat alakítottunk ki Európából, Amerikából és Dél-Ázsiából származó ügyfelekkel, amelyek elavult és nehezen megtalálható alkatrészeket szállítanak speciális igényeik kielégítésére.

A „Minőségi alkatrészek, az ügyfelek elsőbbsége, a becsületes működés és a figyelmes kiszolgálás” elvvel üzleti tevékenységünk elsősorban az elektronikus alkatrészek forgalmazására összpontosít. Az általunk forgalmazott vonalkártyák közé tartozik a Microchip, az ALPS, a ROHM, a Xilinx, a Pulse, az ON, az Everlight és a Freescale. A fő termékek az IC-t, modulokat, potenciométereket, IC-aljzatot, relét, csatlakozókat tartalmazzák. Alkatrészeink olyan alkalmazásokat fednek le, mint a kereskedelmi, ipari és autóipari területek.

Örülünk, hogy üzleti kapcsolatot létesíthetünk Önnel, és reméljük, hogy a legjobb szolgáltatást és megoldást kínáljuk Önnek. Hozzunk létre egy jobb világot iparunk számára!

Kultúrfal

Beszerzési osztály

Tengerentúli értékesítési csapat

Tárgyaló